Welkom
Over ons Telefonie zakelijk Lopende acties VOB Leden Contact
Welkom

Zakelijke telefonie


De telefoniemarkt ontwikkelt zich snel door de snelle voortschrijdende technische ontwikkelingen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u door de wirwar van aanbiedingen, technische mogelijkheden, en ingewikkelde technische termen door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is ook helemaal niet erg en juist begrijpelijk.

ACG Adviezen hanteert graag het principe dat iedereen moet kunnen begrijpen wat we voorstellen en wat we aan het doen zijn.

Voip


We horen vaak roepen dat organisaties zo snel mogelijk willen overstappen op ´Voip´. Wat dat precies inhoudt is vaak niet bekend en dus ook niet waarom men graag over zou willen stappen. ´Voip´ is zo ook een beetje een modewoord geworden.

ACG Adviezen onderzoekt graag eerst samen met u wat uw beweegredenen zijn om welk telefoonsysteem dan ook te (gaan) gebruiken. Past de geboden oplossing wel bij u? Wat is de motivatie? Kostenbesparing? Weet u dat er vaak investeringskosten zijn? Kan het ook anders?

Nu we het toch over besparen hebben, kijk even op de actiepagina .

Waarschijnlijk kunnen we direct voor u besparen.

Of het nu gaat om uw ‘oude’ ISDN-aansluiting, om een moderne Voip-oplossing, Sip Trunks of Cloud Telephony, u kunt bij ons terecht voor advies. ACG adviezen denkt graag met u mee, ook voor de toekomst. En we leggen ook graag uit wat het allemaal betekent.