Welkom
Over ons Telefonie zakelijk Lopende acties VOB Leden Contact
Welkom

Visie: welzijn vóór welvaart


ACG Adviezen heeft als visie om krachtig bij te dragen aan het concrete welzijn en welbevinden op de werkvloer. Eenvoudiger gezegd: wij willen er aan bijdragen dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat. Een visie mag breed en ambitieus zijn; bij een visie mag je dromen, maar tegelijkertijd hard werken om die droom te helpen verwezenlijken.

Er is ons inziens te veel uitval/ziekteverzuim door stress, overspannenheid, burn-out en conflicten.


ACG Adviezen beoogt te helpen om een goede, optimale werksfeer te creëren, waarbij conflicten zoveel mogelijk worden opgelost (bijvoorbeeld door mediation) met als gevolg dat er minder ziekteverzuim  is. Ook dit levert grote besparingen op.


Natuurlijk, besparen en adviseren op het gebied van telefonie en energie helpt ook: er blijft meer geld over voor leuke, nuttige dingen en goede investeringen voor uw bedrijf.

Maar de grootste slag slaan we met, wat ik noem, ‘secundaire bedrijfsadvisering’, waarbij het belangrijkste doel van ons advies niet de eerste financiële winst is die je pakt, maar winst op het gebied van omgaan met elkaar, conflictbeheersing, werksfeer, welzijn.


In onze visie staat bovenaan het verlanglijstje van elke organisatie: welzijn vóór welvaart. Dan komt de welvaart vanzelf.


Lees hier verder hoe we dat willen verwezenlijken.


Missie


Het is onze missie om u als klant maximaal te ontzorgen en te voorzien van de meest actuele en relevante oplossing voor uw telefonie.

U wilt goed bereikbaar zijn, goede service, oplossingen als er storingen zijn en dat tegen de meest voordelige tarieven. U wilt ook besparen op uw huidige telefonie- enenergiekosten?

Dan bent u bij ACG Adviezen aan het goede adres. Wij kunnen in vrijwel alle gevallen op korte termijn fors besparen.


Maar u kijkt ook naar de toekomst. De oplossingen van vandaag zijn wellicht in de nabije of verre toekomst niet meer relevant.

U zit te denken aan hosted voice, Voip, een nieuwe telefooncentrale of juist geen fysieke centrale meer op locatie maar in the cloud. ACG Adviezen adviseert vandaag maar ook morgen. Het is onze bedoeling om u als tevreden klant te houden, zodat u ook bij nieuwe stappen die u wenst te zetten met ons verder kunt als vaste adviseur.Onze service en advisering gaat verder dan alleen telefonie. Het is onze missie dat de atmosfeer en werksfeer bij u op kantoor of in de praktijk goed is.

Daarom adviseren wij ook op het gebied van secundaire bedrijfsvoering: hoe kan de werksfeer verbeterd worden? Hoe kan werkverzuim worden teruggebracht?

Hoe kunnen we u helpen interne conflicten op te lossen? Middels bedrijfsmediation doen wij er alles aan de verhoudingen op de werkvloer te normaliseren en waar mogelijk zelfs optimaal te maken. Ook is het mogelijk door ons een scan te laten maken van de huidige situatie aangaande de werkatmosfeer.

Vervolgens rapporteren wij aanbevelingen om de situatie te verbeteren en verder te optimaliseren.Hebt u een goede tekstschrijver nodig die middels een korte briefing precies weet wat u in het document wilt hebben in perfect Nederlands?

Ook dan bent u bij ACG Adviezen aan het goede adres. Vanuit onze achtergrond als docent Nederlands, kunnen wij u optimaal bijstaan, ook als het gaat over zakelijke en persoonlijke documenten


Onder de diverse buttons op de site worden de mogelijkheden nader uitgewerkt.


ACG Adviezen, voor elk advies