Welkom
Over ons Telefonie zakelijk Lopende acties VOB Leden Contact
Welkom

Unieke kans voor VOB-leden om te besparen op de vaste telefoniekosten!


Bibliotheekorganisaties gebruiken vaste telefoonlijnen. Zo bent u bereikbaar voor uw leden, uw stakeholders en uw bezoekers. En vergeet niet dat deze lijnen ook nodig zijn voor bijvoorbeeld uw pinsysteem, beveiliging, liften op locatie en gebruik van catalogi en digitale diensten.

Alle leden van de Vereniging Openbare Bibliotheken in Nederland met een KPN-abonnement kunnen tenminste 25% besparen op de vaste telefoniekosten en toch op het KPN-netwerk blijven!

VOB heeft met ACG Adviezen uit Schaijk als onafhankelijke adviseur een mantelovereenkomst gesloten waarmee exclusief de VOB-leden 25% of meer kunnen besparen. Hieronder wordt ingegaan op de meeste vragen die er zouden kunnen leven.

Wat houdt deze overeenkomst in?

1. U kunt kosteloos door ACG Adviezen laten berekenen wat deze mantelovereenkomst voor u inhoudt. Door middel van een QuickScan kunt u direct zien wat u kunt besparen.

2. De mantelovereenkomst voorziet in tenminste 25% besparing t.o.v. uw huidige KPN-factuur.

3. U kunt gewoon op het betrouwbare KPN-netwerk blijven.

4. U merkt niets van de overstap. Deze vindt ongeveer een maand na de aanvraag plaats.

5. U krijgt voortaan maandelijks een factuur i.p.v. 2-maandelijks bij KPN.

6. Als u bij een andere provider zit dan KPN, kunt u ook een gratis berekening laten maken. De besparingen liggen dan meestal tussen de 15% en 20%. Per case wordt de besparingspotentie berekend.

7. Als u nu een KPN-BelVrijTotaal abonnement hebt waarmee u onbeperkt kunt bellen naar alle (normale) vaste en mobiele nummers, kunt u dat ook met het nieuwe abonnement, maar dan met 25% korting.

8. Het contract duurt 2 jaar; daarna gaat ACG Adviezen opnieuw voor en met u op zoek naar de beste deal.

9. Lopende het contract kunt u, indien gewenst, overstappen naar Voip/Cloud-telephony. U betaalt dan bij de betreffende provider géén overstapkosten. (Wel natuurlijk de investeringskosten die u bij elke provider betaalt als u naar Voip overgaat.)

10. Ook uw energiekosten kunt u door ACG Adviezen gratis laten bekijken; we kunnen meestal voor u besparen.


Hoe is het mogelijk dat ACG Adviezen 25% kan besparen en ik toch op het KPN-netwerk kan blijven?

Je zou deze mantelovereenkomst kunnen zien als een zeer goed uit-onderhandeld collectief. Achter de schermen zijn er intensieve onderhandelingen aan vooraf gegaan om u de beste deal te kunnen aanbieden. Daar zijn wij best trots op!

Wie wordt de nieuwe provider? En hoe kan deze gebruik maken van het KPN-netwerk?

De nieuwe provider wordt Ziggo Zakelijk. Meerdere providers ‘huren’ als het ware de lijnen van KPN, waaronder dus ook deze provider. De factuur ontvangt u dus van Ziggo Zakelijk.

Kan Ziggo Zakelijk zomaar de prijzen verhogen?

Nee, dat kan niet. U gaat een contract aan van 2 jaar. Daarin is uw besparing gewaarborgd.

Wat is de rol van ACG Adviezen?

ACG Adviezen is een onafhankelijke partij die voor u als klant op zoek is gegaan naar de beste deal. Wij vinden het belangrijk om goed en open contact met u als Bibliotheek te hebben. Als er vragen zijn op het gebied van telefonie (en energie) kunt u altijd bij ons terecht. Bovendien is het feit dat wij onze onafhankelijkheid zoveel mogelijk waarborgen voor u als klant gunstig, omdat we niet vast zitten aan één bepaalde provider en zo voor u de beste deal kunnen realiseren.

En wat als ik een storing krijg?

Storingen komen bij de beste providers voor. Daarvoor bestaat een storingsnummer waarover u uitgebreid bericht wordt. U blijft op het KPN-netwerk, dus daar kunnen ook storingen zijn. Via het storingsnummer wordt u z.s.m. geholpen door een professioneel team.

Blijf ik wel goed bereikbaar? En moeten mijn nummers nu veranderd worden?

U blijft net zo goed bereikbaar als nu, er verandert voor u qua telefonie niets. U kunt dus ook gewoon uw eigen nummers behouden. Technisch verandert er niets, het is een factuurmatige overname. Er komt dus ook geen monteur aan te pas.

Het kan zijn dat u graag een uitbreiding wilt, extra nummers, extra werkplekken of andere functionaliteiten. Ook daarbij wil ACG Adviezen u graag tot hulp zijn!

Heb ik nu nog contractverplichtingen bij KPN?

In de meeste gevallen niet; dan kunt u gewoon binnen een maand naar de nieuwe situatie. KPN hanteert een opzegtermijn van één maand. Soms echter hebben organisaties langdurige contracten afgesloten. Daarom moet altijd even voor de zekerheid bij KPN worden nagegaan of u nog contractverplichtingen hebt. Als de datum van het einde van uw contract bekend is, regelt ACG Adviezen voor u de overstap vanaf de expiratiedatum van uw contract.

Moeten wij ACG Adviezen betalen?

Nee, voor telefonie hoeft u ons niets te betalen. Wij krijgen een vergoeding vanuit de mantelovereenkomst van de provider.

Ik wil 25% besparen! Wat moet ik nu doen?

1. Klik hier om op onze actiepagina te komen.

2. Vul de benodigde gegevens in.

3. Stuur een recente en complete factuur mee van uw telefonie

4. U kunt op 2 manieren uw facturen sturen: scannen/mailen naar info@acgadviezen.nl of sturen naar het adres van ons kantoor. (Zie onder)

5. Nadat wij de papieren hebben ontvangen, gaan we direct voor u aan de slag. U ontvangt op korte termijn een offerte met de precieze berekening van uw besparing.

6. De besparing kan ingaan als wij de getekende offerte van u terug ontvangen hebben.

Als er vragen en/of opmerkingen zijn, horen we dat graag. U kunt bellen, mailen en zelfs appen! Hieronder treft u onze gegevens aan.A.C. (Andréas) de Groot

directeur ACG Adviezen

Postiljonstraat 8

5374 RG  SCHAIJK

Tel: 0486-437967

Mobiel: 06-40303332

Email: info@acgadviezen.nl

www.acgadviezen.nl